top of page
  • Jana Sooäär-Conway

Millistele igapäevastele probleemidele pakub lahenduse Püsimeik


Saad endale pIkka aega kestva ideaalse meigi

Need, kes kasutavad meigis silma- ja huulelainerit, teavad, kui raske on ideaalset joont saavutada. Püsimeik loob Sulle ideaalse joone ja kuju üks kord ja seejärel püsib see kaunina mitu aastat.

Saad lahti asümmeetriast

Iga inimese nägu on asümmeetriline – see kehtib nii kulmude, silmade kui huulte kohta. Mõnikord on asümmeetria vaevumärgatav, aga mõnikord üsna tugevalt väljendunud. Püsimeigi kunstnik saab asümmetriat parandada ja sellega saab muuta välimust märkimisväärselt.

Saad oma huuli täidlasemaks muuta

Enamus naisi unistab täidlasematest huultest ja püsimeigiga on võimalik huuli täidlasemaks joonistada. Huulekontuuri saab viia huule loomulikust piirist väljapoole ja värvidega saab luua optiliselt täidlasemat illusiooni.

Saad lahti vajadusest huulepulka pidevalt värskendada

Huulte täieliku värvipigmendiga katmisel void huulepulga täiesti unustada. Huulepinna saab varjutada täpselt sellise tooniga, nagu seda soovid. Heledamate ja loomulikumate toonide eelis on, et see ei sega edaspidi ka erivärviliste huulepulkade kasutamist, kui selleks tuju peaks tulema. Peale huulte täielikult püsivärviga katmist ei tule Sul enam süües, juues või suudeldes muret tunda.

Saad tagasi ajaga kaotatud huulte kuju, värvi ja volüümi

Vanusega kaasneb sageli ka huulte erksa värvi kadumine, nende piirjoonte hägustumine ja volüümi kaotamine. Püsimeigiga saab seda kõike parandada defineerides ja kattes huuled õige värvipigmendiga. Volüümikamate huulte välimust saab taastada nii huulte algupärast kuju taasluues kui mitut värvi kasutades täidlasemate huulte välimust tekitades.

Saad oma kulmude värvi ja ebakorrapärasusi korrigeerida

Kulmud annavad inimese näoilmele väga olulise panuse ja paljud ei ole oma kulmude värvi, kuju, tiheduse või kaarega rahul. Seda kõike saab parandada valides õige värvitooni, leides parima kuju ja kasutatava tehnika. Kauni kuju ja värviga ning defineeritud kulmudega muudate oma näoilmet uskumatult palju.

Saad vabalt tegutseda muretsemata oma meigi pärast

Püsimeigiga kaob Sul vajadus muretseda oma meigi pärast – tööl, sporti tehes, kallimaga aega veetes, reisides, rannas käies, ujudes jne. Sinu elu muutub hetkega mugavamaks ja kaunimaks kuna saad ennast kaunina tunda igas situatsioonis ja kaob vajadus oma välimuse pärast muretseda. See ON tõeline vabadus!

Säästad meigi tegemise pealt kõvasti aega

Enamusel meist pole tegelikult piisavalt aega iga päev kauni meigi tegemiseks ja selle värskendamiseks kiire päeva jooksul. Töö, abikaasa või poissõber, lapsed, igapäevased vajalikud toimetused, trenn ja sõbrad mahuvad tavaliselt vaevaliselt 24-tunnisesse ööpäeva ilma uneaega näpistamata. Püsimeigiga on Sul 24/7 kaunis ja värske meik ja hoiad oma elus palju aega kokku igapäevase rutiinse meigitegemise pealt. Samuti hoiad kokku märkimisväärse hulga raha meigi ostmise pealt (huulepliiatsid, huulepulgad, silmapliiatsid, lainerpliiatsid, kulmupliiatsid või -värvid, pintslid jne).

bottom of page